Als u benieuwd bent naar de interieurtrends voor 2018, kunnen we alvast loslaten dat er steeds meer mogelijk is. Waar we eerst nog alleen eikenhouten laminaatvloeren hadden, standaard witte gordijnen en allemaal dezelfde wastafels, is de verwachting dat elk huis er vanaf 2018 volkomen anders uit gaat zien. De mens wordt individualistischer, dus ook onze voorkeuren en smaken worden steeds persoonlijker. We gaan tegenwoordig voor maatwerk. Desalniettemin afgestemd op de laatste trends. Wij geven je hier graag alvast een kijkje in de actuele trends van PVC vloeren.

Een greep uit de nieuwste trends

Om de nieuwste trends te achterhalen, lieten we ons inspireren door de Batibouw. Deze beurs, die van 22 februari t/m 4 maart plaatsvindt in Brussel, richt zich op Bouw, Renovatie en Inrichting. Zowel professionals als particulieren doen op deze beurs inspiratie op. Via deze weg kwamen we erachter dat er tegenwoordig veel meer mogelijk is dan eerst. Op het gebied van PVC vloeren bijvoorbeeld. Om te controleren of dit niet alleen een hoopvolle wens van de beurs was, gingen we op zoek naar een lokale aanbieder van PVC vloeren. Lees verder om te ontdekken waar wij tijdens dit bezoekje achter kwamen!

Bedenk het en het is mogelijk

Wij gingen op onderzoek uit of de ‘vloerenboer’ van nu inderdaad die keuzevrijheid biedt, die tegenwoordig zo verwacht wordt. En inderdaad, wij kwamen een nieuwe vloerenspecialist in Amersfoort tegen die exact weet wat maatwerk is. Wij willen daarom nogmaals onderstrepen dat tegenwoordig vrijwel alles mogelijk is. Bedenk het en er is ongetwijfeld een aanbieder die het voor u wil maken. Ontbreekt het u een beetje aan creativiteit om precies die PVC vloeren te beschrijven waar u naar op zoek bent? Laat u dan adviseren en inspireren door een specialist.

Voordelen van PVC vloeren

PVC (PolyVinylChloride) vloeren zijn relatief goedkoop. Daarnaast is dit materiaal zeer soepel en verwerkbaar. Ook niet geheel onbelangrijk, is dat PVC waterbestendig, geluiddempend en erg onderhoudsvriendelijk is. Er zijn weinig vloeren die zo comfortabel en zacht zijn om over te lopen. Tot slot is vrijwel elk soort design tegenwoordig mogelijk met PVC. Bent u op zoek naar een houtlook of een vloer die oogt als natuursteen? Alles is mogelijk. Ga meteen op zoek naar uw favoriete PVC vloeren!

Kies uw favoriete PVC vloeren

Heeft u behoefte aan indrukwekkende PVC vloeren? Laat u dan niet afremmen door zaken die slechts een paar varianten aanbieden. Laat u inspireren door de trends of volg geheel uw eigen pad. Zo komt u gegarandeerd bij uw favoriete PVC vloeren terecht!