Waarom is het handig om uw spullen bij een kappersgroothandel te kopen? Bij zo’n zaak kunt u alle producten kopen voor uw salon. Een groothandel vraagt voor deze producten bovendien vaak een erg scherpe prijs. Zo hoeft u ook niet meer bij verschillende leveranciers uw producten in te slaan. Dit scheelt u veel tijd en kosten. Kies bij voorkeur een kappersgroothandel die haar producten uit Italië haalt. In dit land staat mode en schoonheid centraal. Milaan is niet voor niets de mode hoofdstad van de wereld! U kunt er vanuit gaan dat de producten van zo’n kappersgroothandel van hoogstaande kwaliteit zijn.

Ontdek de mogelijkheden in haarverf

Mag u vaak de haren verven van uw klanten? Ga dan op zoek naar een kappersgroothandel die over een groot assortiment haarverf beschikt. Houd er daarnaast rekening mee dat u ook haarverf bestelt die ammoniavrij is. Zo kunt u zoveel mogelijk mensen van een leuk nieuw kleurtje voorzien. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat haarverf die gebruik maakt van micropigmenten het mooiste en beste resultaat heeft. Ik haal mijn haarverf daarom altijd bij een kappersgroothandel die verf van het hoogstaande Italiaanse merk Compagnia Del Colore verkoopt. Dit merk loopt voorop in de hair and beauty industrie. U kunt er dus vanuit gaan dat zij de hoogste kwaliteit leveren. De kleuren zijn mooi diep van kleur en blijven voor een zeer lange tijd zitten.

Kies bij uw haarverf de juiste shampoo en conditioners

Als u bij een kappersgroothandel haarverf aanschaft, is het aan te raden meteen even een kijkje te nemen bij de bijpassende haircare producten. Denk aan shampoo’s en conditioners. Er zijn kappersgroothandels die duidelijk aangeven welke conditioners en shampoo’s het beste passen bij bepaalde soorten haarverf. Zo weet u zeker dat u uw klanten van het beste resultaat voorziet. Een kappersgroothandel die zijn branche serieus neemt verkoopt haircare producten voor elk type haar. Van kort pluizig haar tot lang sluik haar. Kijk ook vooral eens rond tussen de producten die het tegenwoordig erg goed doen, zoals arganolie. Deze producten zijn momenteel eigenlijk onmisbaar in een kapperszaak!

Ga op zoek naar een geschikte kappersgroothandel

Mocht u een kapperszaak willen starten, ga dan op zoek naar een veelzijdige en bewezen kappersgroothandel. Maar ook als u al jaren actief bent als kapper, loont het de moeite eens op zoek te gaan naar een nieuwe partner bij wie u al uw kappersbenodigdheden kunt aanschaffen. Kortom, ga direct op zoek naar een geschikte kappersgroothandel!