Ga naar Engeland voor de ware beleving

Het Engelse voetbal doet het erg goed. Zo neemt Engeland deel aan het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. En dan is er nog het spektakel van de Premier League. Bent u benieuwd of er vanuit Nederland compleet georganiseerde voetbalreizen naar Engeland gaan? Wij gingen voor u op onderzoek uit. Lees verder als u wilt ontdekken wat er zoal mogelijk is aan voetbalreizen naar Engeland.

Wist u dit al van de Premier League?

De Premier League is de belangrijkste voetbalcompetitie in Engeland. Deze competitie bestaat uit twintig clubs. De meeste clubs in deze competitie zijn Engels, maar ook clubs uit Wales mogen zich laten kwalificeren voor de Premier League. Let wel, zij moeten dan wel deelnemen aan de Engelse voetbalpiramide. Alle deelnemende clubs spelen jaarlijks in totaal 380 wedstrijden tussen augustus en mei. Belangrijke clubs die deelnemen aan de Premier League zijn:

  • Arsenal
  • Everton
  • Chelsea
  • Liverpool
  • Manchester City
  • West Ham United
  • Tottenham Hotspur

Uiteraard zitten er nog veel meer clubs in de Premier League waarvan het zeker de moeite waard is daar eens een wedstrijd van bij te wonen. Hiervoor zijn de voetbalreizen naar Engeland in het leven geroepen. Maar wat houden zulke reizen nou eigenlijk in?

Ontdek de mogelijkheden van voetbalreizen

Als u een goed reisbureau voor voetbalreizen heeft gevonden, dan wordt u alle voorbereiding uit handen genomen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, alles wordt voor u geregeld. Wilt u naar één specifieke wedstrijd? Bijvoorbeeld Arsenal tegen West Ham United op 24 april? Of bent u erg benieuwd naar de wedstrijd tussen Chelsea en Liverpool op 5 mei? Dan is het aan te raden niet te lang te wachten met het boeken van die voetbalreis. Controleer echter wel meteen even goed of de voetbalreizen naar Engeland die aangeboden worden inclusief de volgende zaken zijn:

  • Retourvlucht
  • Hotelovernachting
  • Toegangsbewijs voor de wedstrijd

Is dat het geval? Dan staat u nog maar één ding te wachten: koffers pakken en genieten van die heerlijke voetbalreis naar Engeland!

Welke voetbalreizen naar Engeland spreken u het meeste aan?

Heeft u al een bepaalde voetbalreis in gedachten? Of wilt u sowieso een keer het Engelse voetbal op de voet volgen, ongeacht de club? Ga dan op zoek naar een reismaatschappij die volledig verzorgde voetbalreizen aanbiedt. Er zijn namelijk mogelijkheden om dit spektakel van heel dichtbij mee te maken. Wees wel gewaarschuwd. Als u één reisje heeft gemaakt naar het Engelse voetbal, boekt u geheid meer voetbalreizen naar Engeland!