skip to Main Content
5x Dingen Die Je Echt Een Keer Gedaan Moet Hebben

5x dingen die je echt een keer gedaan moet hebben

Inspiratie voor je bucketlist

Heb je wel eens van een bucketlist gehoord? Deze term is vooral bekend geworden door de gelijknamige film uit 2007 met Jack Nickolson en Morgan Freeman in de hoofdrollen. In deze film stellen beide mannen een lijst op met alle dingen die ze nog gedaan willen hebben voordat ze doodgaan. Hierop kunnen dingen staan zoals het halen van je motorrijbewijs of bergbeklimmen. Lijkt het jou ook leuk om zo’n bucketlist op te stellen? Wij geven je inspiratie!

Leren skiën of snowboarden

Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen: leren skiën of snowboarden is iets wat je echt een keer gedaan moet hebben! Het afdalen van een besneeuwde berg is een bijzondere ervaring die nergens anders mee te vergelijken is. Het is een magische beleving en je bent nooit te oud om het te leren.

Je duikbrevet halen

Net als bij het skiën waan je je onderwater echt even in een andere wereld. Er is zoveel moois te zien! Duiken is een avontuurlijke sport die tegelijkertijd ook ontzettend veilig is. Het is heerlijk rustgevend en je hebt als het ware het gevoel dat je zweeft. Er zijn verschillende manieren om je duikbrevet, oftewel je PADI, te behalen. Zo worden er in het buitenland vaak driedaagse cursussen aangeboden, maar ook in Nederland kun je gewoon je PADI halen.

motorrijbewijs

Alle continenten bezoeken

Er is zoveel moois te zien op deze wereld! Door alle zeven continenten te bezoeken, heb je natuurlijk nog lang niet alle landen gezien, maar je hebt wel overal even de sfeer kunnen proeven. Om al deze continenten te bezoeken moet je voet zetten op Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Antarctica en Oceanië/Australië. Hoeveel van deze continenten heb jij al bezocht?

motorrijbewijs

Je motorrijbewijs halen

We benoemden het al even, maar ook motorrijden staat voor veel mensen hoog op hun bucketlist. Dat is ook niet zo gek, het rijden op een motor geeft een heerlijk vrij gevoel dat je niet kunt evenaren in een auto. Zeker bij mooi weer is er niks lekkerders dan lekker met de motor gaan toeren. Zoek daarom eens een goede motorrijschool bij jou in de buurt en begin met je rijlessen voor je rijbewijs A!

motorrijles

Relaxen in een echte Finse sauna

De scandinavische landen zijn sowieso een tip om eens te bezoeken. En wanneer je in Finland bent, dan kun je natuurlijk de sauna niet overslaan. Naast de traditionele Finse sauna’s vindt je hier ook een sauna in een gondel en een sauna in een ijshut. Dat wil je toch niet missen?

motorrijbewijs

Back To Top