skip to Main Content

Alles wat je moet weten over microdermabrasie

Alles over microdermabrasie

Wil je er weer stralend uitzien voor tijdens een vakantie of gewoon omdat het kan? Kies dan voor een microdermabrasie. In dit blog vertellen wij jou alles wat je moet weten over microdermabrasie en wat dit precies inhoudt. Nieuwsgierig geworden? Lees dit blog dan snel verder.

Wat is een microdermabrasie?

Wanneer jij jouw huid er weer stralend uit wilt laten zien of jouw huid flink wilt verwennen en een direct resultaat wilt hebben, dan raden we jou een microdermabrasie aan. Dit is een type behandeling die er direct voor zorgt dat jij gelijk verbetering ziet aan jouw huid. Door deze zeer veilige, maar vooral effectieve behandeling uit te laten voeren door ervaren huidtherapeuten, zul je zeer tevreden zijn met het resultaat. Tijdens deze behandeling worden microkristallen gebruikt om de bovenste huidcellen te verwijderen. Deze behandeling speelt zich dus alleen in de toplaag van jouw huid af, het oppervlak. Dit zorgt direct voor een zachte en stralende huid.

Wat gebeurt er bij microdermabrasie precies?

Het apparaat waarmee de behandeling wordt uitgevoerd heeft een mondstuk dat met vacuüm de doorbloeding stimuleert. Dit zorgt ervoor dat jouw huidstofwisseling krachtiger en beter wordt wat op zijn beurt weer de aanmaak van collageen en elastine activeert. Deze behandeling zorgt er ook voor dat pigmentvlekjes en rimpeltjes vervaagd worden.

Microdermabrasie ook ideaal tegen acne

Door gezuiverde kristallen tijdens de behandeling te gebruiken, heeft het ook een goed effect op het verwijderen van acne. Daarnaast kun je deze behandeling ook jaarlijks inzetten. Zelfs in de zomermaanden kun je genieten van een direct stralende en zachte huid! De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt in 20 minuten uitgevoerd. Dat is nog eens snel en effectief.

Microdermabrasie inzetten

Misschien vraag je je af waar wij microdermabrasie allemaal voor inzetten? Wij hebben hier een lijst van gemaakt:

  • Grove huidstructuur
  • Grove poriën
  • Rokershuid
  • Zonneschade
  • Acne littekens
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
  • Huidveroudering
  • Onzuivere huid
  • Fijne rimpels

Meer weten over microdermabrasie?

Wil je ook graag direct een mooiere huid? Wacht dan niet langer en ga een behandeling boeken bij Dermakliniek. Wil je liever eerst wat meer informatie hierover? Ook dat is geen probleem. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Stel jouw vragen in dit contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Back To Top