skip to Main Content
Antieke Lantaarnpalen Zijn Nog Altijd Populair

Antieke lantaarnpalen zijn nog altijd populair

Prachtige nostalgische tuinverlichting

Mooie antieke lantaarnpalen zijn in Nederland nog altijd een populaire manier om de tuin te verlichten. Deze klassieke tuinverlichting is niet alleen geschikt op straat, maar ook om uw tuin, oprit of terras op een stijlvolle manier te verlichten.

Antieke lantaarnpalen in alle soorten en maten

Antieke lantaarnpalen zijn er in verschillende uitvoeringen. Wist u bijvoorbeeld dat antieke lantaarnpalen tegenwoordig ook al met ledverlichting verkrijgbaar zijn? Natuurlijk behoren spaarlampen en gloeilampen ook nog steeds tot de mogelijkheden. Er zijn antieke lantaarnpalen met één, drie of zelfs vijf lampen. Ook heeft u de keuze uit allerlei lampenkappen van koper, staal of brons. Voor het glas heeft u de keuze uit plexiglas, lexaan of mondgeblazen vensterglas. Door al deze keuzes te maken stelt u dus zelf uw antieke lantaarnpalen samen die precies passen bij uw stijl en uw wensen.

Haal de nostalgie in huis

Bij antieke tuinverlichting hoeft u allang niet meer te denken aan de ouderwetse verlichting van vroeger. Antiek wordt tegenwoordig ook wel ‘vintage’ of ‘nostalgisch’ genoemd en het is tegenwoordig weer helemaal trendy!

Ga langs bij een professional

Wilt u antieke lantaarnpalen gaan kopen? Dan raden wij u aan om eerst langs te gaan bij een professionele dealer. Zoek eens op internet naar een verkoper bij u in de buurt. Hier kunt u zich laten informeren en inspiratie opdoen voordat u uw antieke lantaarnpaal gaat kopen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u nog lang zult kunnen genieten van uw antieke lantaarnpaal. Wilt u meer weten over tuinverlichting? Bekijk dan eens de andere artikelen hier op de site.

Back To Top