skip to Main Content

Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming

Opruimen na bedrijfsfaillissement

Wanneer u uw bedrijf moet ontruimen, dan zit daar vaak geen leuke reden achter. Het kan zo zijn dat uw bedrijf failliet is, in dit geval is het verstandig om een professioneel bedrijf in te huren dat uw bedrijfsontruiming regelt. Of het nu gaat om een kleine of grote onderneming: een bedrijfspand leeghalen is en blijft altijd een flinke klus. Al het meubilair moet weg, de vloerbedekking moet eruit en u moet het pand weer in originele staat terugbrengen. Bij het inschakelen van een professioneel bedrijf geeft u deze lastige klus uit handen. Zo kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken. In dit blog vertellen wij wat een bedrijfsontruiming door een professioneel bedrijf voor u kan betekenen.

Snel ontruimd

Een ontruiming wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk gedaan hebben. Door een professioneel bedrijf in te huren weet u zeker dat deze ontruiming zo spoedig mogelijk en zonder beschadigingen verloopt. Hoe sneller uw pand weer leeg is, des te sneller u zich op de toekomst kunt richten.

Ontruimen én schoonmaken

Na het ontruimen van uw bedrijfspand wordt er van u verwacht dat u het pand schoon achterlaat. Omdat het ontruimen al veel energie kost, kan het schoonmaken een erg vervelende klus zijn. Gelukkig hoeft u daar niet naar om te kijken zodra u een professioneel bedrijf inhuurt. Zij zorgen ervoor dat al uw spullen eruit worden gehaald en dat de muren en vloer schoon achterblijven. Zoek dus een ontruimingsbedrijf dat deze taken op zich neemt.

Voorkom vervelende boetes

U voorkom extra kosten door een professioneel bedrijf in te huren. Wanneer u zelf aan de slag gaat en de afgesproken datum niet haalt, dan zijn daar extra kosten aan verbonden. In het ergste geval betaalt u zelfs een volledige maand extra huur. Wanneer u een faillissement hebt, kan zo’n dergelijk bedrag erg vervelend zijn. Profiteer daarom van de voordelen van een bedrijfsontruiming. Wilt u graag meer weten over hoe een bedrijfsontruiming in zijn gang gaat? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier.

Back To Top