skip to Main Content
Bestel Je Kerstpakketten Op Tijd!

Bestel je kerstpakketten op tijd!

Wees er op tijd bij met het bestellen van je kerstpakketten

Ben je van plan om dit jaar je personeel weer te verwennen met een mooi kerstpakket, bijvoorbeeld van Kerstpakketten WWG? In dit blog vertellen we je wat de ideale tijd is om als werkgever je kerstpakketten te bestellen.

Wanneer kun je het best kerstpakketten bestellen?

Wist je dat vanaf juli al de eerste kerstpakketten worden besteld door verschillende werkgevers? Dat is ook niet zo gek, hoe eerder je er immers bij bent, hoe meer keuze je hebt. Er is niks vervelenders dan last minute nog haastig een kerstpakket te moeten uitkiezen en dan maar hopen dat ze nog op tijd binnen komen. Bovendien zijn dan meestal alleen de duurste kerstpakketten nog over. Dus om antwoord geven op de vraag wanneer je het best de kerstpakketten kunt bestellen: in juli krijgen de meeste bedrijven in de kerstpakkettenbranche hun producten binnen. Vanaf september worden er meer kerstpakketten besteld en zijn er steeds minder pakketten beschikbaar. Wil je rustig je kerstpakket uitzoeken? Begin dan al in juli met je zoektocht.

Bedank je personeel met een mooi kerstpakket

Goed, je bespaart jezelf dus een hoop stress en geld door er op tijd bij te zijn met het bestellen van de kerstpakketten. Maar wat voor kerstpakket ga je je personeel dan geven? Door op tijd te beginnen geef je jezelf de kans om even goed na te denken en het juiste kerstpakket te selecteren. Kies je bijvoorbeeld voor kerstpakketten speciaal voor mannen of vrouwen? Of krijgt iedereen een persoonlijk kerstpakket? Het kan allemaal! Ook kerstpakketten met een thema, voedselpakketten en gadgets zijn in 2020 nog altijd populair

Back To Top