skip to Main Content
Collectieve Beveiliging

Collectieve beveiliging

Alles over de meerwaarde van collectieve beveiliging

Beveiligen is goed, maar voorkomen is beter. Collectieve beveiliging is een zeer proactieve manier van beveiligen. Beveiligers zijn veel zichtbaar aanwezig en controleren objecten en terreinen zorgvuldig. Openstaande ramen en deuren, maar ook de aanwezigheid van onbevoegden wordt gecorrigeerd. Een duidelijke herkenbare mobiele surveillance eenheid schrikt criminelen af Collectieve beveiliging voorkomt zelfs voor 70% tot 80% aan schade op. Lees hier meer over de meerwaarde van collectieve beveiliging.

Waar collectieve beveiliging inschakelen?

Collectieve beveiliging is aan te bevelen in woonwijken en op bedrijventerreinen. Waarom? Omdat een surveillance eenheid regelmatig aanwezig is, wordt de gemiddelde aanrijtijd veel korter, waardoor alarmopvolging zeer adequaat uit te voeren is. Ook zijn de beveiligers door hun regelmatige aanwezigheid beter op de hoogte van de plaatselijke situatie. De ligging van de individuele bedrijven en woningen is bij iedere beambte bekend. En ook bij tijdelijke of permanente veranderingen zijn ze altijd op de hoogte van de situatie.

Mobiele surveillances en cameratoezicht

Beveiligers die collectieve beveiliging uitvoeren zijn preventief op het industrieterrein of in de woonwijk aanwezig. Daarnaast kunnen ze toezicht houden via camerabeelden. In alle gevallen kunnen zij snel reageren.

Op de hoogte blijven met maandelijkse rapportages

Een beveiligingsbedrijf dat zijn werk serieus neemt, zorgt maandelijks voor een duidelijke rapportage richting de collectieve opdrachtgever. Onregelmatigheden worden uitvoerig en direct aan de individuele deelnemers gemeld. Ook worden opvallende zaken (trends) gemeld en tips gegeven voor betere individuele beveiliging van een pand of terrein. Daarom is collectieve beveiliging in veel gevallen zeer de moeite en de investering waard.

Meer weten? Stel uw vraag op onze contactpagina en wij beantwoorden hem zeer snel!

Back To Top