skip to Main Content
De Handigste Gaming Accessoires

De handigste gaming accessoires

Gaming wordt steeds populairder

Nu iedereen thuis zit vanwege de coronacrisis is gamen steeds populairder geworden. En terecht, want het is natuurlijk een hele fijne manier om te ontspannen en je zorgen even te vergeten! Een ideale hobby om deze zomer mee door te komen. Er zijn allerlei gaming accessoires op de markt om het gamen nog comfortabeler te maken. Bone Projects zet er hier een aantal op de rij!

Je Switch veilig opgeborgen

Je Nintendo Switch is natuurlijk ideaal om mee te nemen, maar dan wil je natuurlijk wel dat deze ook goed beschermd is. Kies daarom voor een goede hoes voor je Switch, zodat deze niet beschadigd raakt. In webshops zijn ook sets te vinden inclusief opbergruimte voor je spelletjes, screenprotectors, en joystick protectors. Ideaal voor onderweg, maar ook voor thuis! Als je je Switch niet gebruikt, kun je hem zo heel netjes opbergen.

Houd je PlayStation koel

Nu het weer warmer aan het worden is, kan je console ook flink warm worden. Dat is niet ideaal natuurlijk, maar dat voorkom je heel gemakkelijk door je Playstation te koelen met een speciale ventilator. Er zijn ventilatoren die je eenvoudig aan je Playstation vastmaakt, maar online vind je ook hele standaarden met ventilator waar je je Playstation in kunt zetten, en waar je ook je controllers in kwijt kunt. Zo houd je je console koel, en kun je de hele zomer door met je favoriete spellen!

Je Xbox controller altijd opgeladen

Het is natuurlijk balen als halverwege je gaming sessie, je controller ineens leeg is. Online vind je gelukkig legio oplaadoplossingen, waarmee je je Xbox controller gemakkelijk en snel weer kunt opladen. Zo kun je zo snel mogelijk weer door met je favoriete spel!

Back To Top