skip to Main Content

De laatste trends volgen met wandbekleding

Jouw stijlvol interieur

Heb jij al jarenlang dezelfde tint beige op je muren, en is je interieur nu echt wel eens aan een opfrisser toe? Kies dan eens voor een opvallende wandbekleding! Er zijn genoeg opties om de laatste trends te volgen door wandbekleding op een creatieve manier te gebruiken. Voor elk interieur zijn er wel mogelijkheden te bedenken. Kies jouw favoriete stijl en ga ook aan de slag met een nieuwe wandbekleding.

De moderne look

In het interieur van een moderne woning staan strakke lijnen en verschillende tinten wit, grijs en zwart centraal. Veel mensen die kiezen voor een modern interieur houden het dan ook eenvoudig qua wandbekleding door de muur enkel wit te verven. Echter, dit zorgt er al snel voor dat de woning er leeg en steriel uit ziet, vooral wanneer er ook gekozen wordt voor weinig decoratie (wat in veel moderne interieurs het geval is). Voorkom dit effect en kies voor een unieke statement wandbekleding, bijvoorbeeld door een deel van de wand te bedekken met grijze en zwarte mozaïek van natuurstenen. Hierdoor wordt uw wand als het ware een kunstwerk in uw kamer. Het is een heuse eyecatcher die uw interieur een trendy uitstraling geeft.

Een industrieel interieur

Betonnen vloeren, robuust meubilair, accenten van staal en ijzer. Deze kenmerken van het industrieel interieur kent u vast. Maar ook de wandbekleding levert een significant bijdrage aan het industrieel interieur. De stijl kenmerkt zich namelijk door het ‘weglaten’ van de wandbekleding van de muur binnen waardoor de baksteen blootgesteld wordt. Aangezien de industriële trend steeds populairder wordt, zijn er ook steeds meer mogelijkheden voor wandbekleding in de vorm van baksteen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren en diktes.

Haal buiten naar binnen

Houdt u ervan om lekker veel tijd buiten te besteden? Dan bent u waarschijnlijk geen fan van slecht weer en koude temperaturen. Gelukkig is er een oplossing voor: haal de natuur naar binnen! Een natuurlijk interieur met hout, natuurlijke kleuren en veel planten wordt steeds populairder. Dan kiest u natuurlijk ook voor passende wandbekleding. Wat dacht u bijvoorbeeld van het prachtige natuursteen. U kunt ervoor kiezen om hiermee een van de muren van uw kamer te bekleden, maar het is ook mogelijk om een scheidingswand te creëren met grote natuurstenen. Dit is vooral zeer geschikt als het gaat om een grote kamer.

Welke stijl kiest u?

Kortom, door creatief gebruik te maken van wandbekleding kunt u een stijlvolle aanpassing maken in elk interieur! Wij raden u aan om eens op zoek te gaan naar een verkooppunt van decoratieve wandbekleding en de mogelijkheden te bespreken met een specialist. Voor je het weet volg je ook de laatste trends met jouw wandbekleding!

Back To Top