skip to Main Content

De werking van jaloezieën

De werking van jaloezieën

Jaloezieën | Zo werken ze

Jaloezieën zijn tegenwoordig natuurlijk erg bekend en dat heeft zo zijn redenen. Zo zijn ze in veel verschillende stijlen te krijgen, handig in gebruik en verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Jaloezieën zijn eenvoudig in werking doordat je simpelweg aan een koord trekt en zodoende de jaloezieën open en dicht doet, omhoog of omlaag. Je laat ze op een door jou gewenste hoogte hangen en je doet daar de jaloezieën (gedeeltelijk) open of dicht. Op die manier regel je simpel en effectief het licht in huis. Daarnaast haal je met jaloezieën nog meer voordelen in huis.

Kleuren en materialen

Jaloezieën zijn perfect om je interieur naar een hoger niveau te tillen. De juiste raamdecoratie is namelijk een stijlvolle toevoeging aan je interieur én een praktische toevoeging. Je vindt ze dan ook in diverse materialen en kleuren waardoor er altijd wel eentje bij jouw stijl past. Je vindt ze in het grijs, wit of zwart voor een industrieel interieur, maar je vindt ze ook met een houten afwerking of met een bamboe finish. Zodoende heb je met jaloezieën altijd wat te kiezen.

Temperatuurregeling

Een bijkomend voordeel van jaloezieën is dat je er eenvoudig de temperatuur mee in huis regelt. Als je het tijdens de koude dagen van het jaar warm wil houden in huis, sluit je de jaloezieën om de warmte binnen te houden. Dat is prettig voor jezelf, het milieu én je portemonnee. Wil je het juist koel hebben in huis tijdens de hete dagen van het jaar? Dan hou je met jaloezieën makkelijk de zon, en daarmee de hitte, buiten.

Alles zelf in de hand

Met de handige werking van jaloezieën, draai je ze zelf open en dicht zoals jij dat wil. Op die manier stel je zelf de privacy in huis in. Zo kun je overdag de zon lekker naar binnen laten schijnen en ‘s avonds voor meer privacy zorgen door dicht te draaien. Zo regel je de lichtval in huis én de privacy.

Jaloezieën | Meer informatie

Wil je meer weten over de werking van jaloezieën? Stel al je vragen gerust via het contactformulier. We helpen je met alle plezier verder.

Back To Top