skip to Main Content
De Zonwering Zomertrends Van Het Moment

De zonwering zomertrends van het moment

Zonwering is essentieel!

De zomer is weer volop aangebroken in Nederland. Dat betekent ook dat de temperaturen weer flink stijgen. Wil jij ervoor zorgen dat het lekker koel blijft in je woning? Dan is goede zonwering onmisbaar! Maar die moet natuurlijk ook een beetje trendy zijn. Je hebt immers veel keuze in zonwering. Van zonneschermen tot inbetweens, wij vertellen in dit blog meer over de laatste zomertrends voor zonwering.

De zonwering trends van 2020

In de zomer van 2020 zijn, net als in eerdere jaren, de zonneschermen en luifels met een knikarm zeer populair. Ze zijn een vrijwel onmisbaar onderdeel van een trendy tuin. Vooral omdat het Nederlandse weer relatief onvoorspelbaar is, is een luifel erg handig. Je kunt dan namelijk op hete dagen lekker beschut in de schaduw zitten. Wat betreft binnenzonwering is het combineren van verschillende soorten zonweringen erg trendy. Hiervoor zijn inbetweens echt ideaal. Dit is een lichte, doorschijnende vorm van raamdecoratie die felle zon tegenhoudt, maar niet al het licht blokkeert. Dit zorgt voor een unieke lichtinval. Tegelijkertijd zorg je voor meer privacy. Voorbijgangers kunnen namelijk wel de contouren zien van de mensen binnen, maar ze kunnen niet meer echt naar binnen kijken. Inbetweens kun je goed combineren met andere zonwering, bijvoorbeeld gordijnen.

De juiste kleur zonwering kiezen

Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe trends wat betreft de kleur zonwering. De kleur van de buitenzonwering moet perfect aansluiten bij de woning en hiermee een geheel vormen. De zonwering is namelijk een echte eyecatcher, en wanneer familie, vrienden of buren je tuin zien, zal deze al snel opvallen. Effen zonwering, en zonwering met strepen is nog altijd populair. Voor binnenzonwering wordt het meest gekozen voor kleuren die aansluiten bij de Scandinavische inrichting. Denk hierbij aan mint en lichtblauw. Mensen zijn ook steeds meer op zoek naar zonwering van gerecyclede materialen. Duurzaamheid is namelijk ook een belangrijke factor.

Laat zonwering op maat maken

Omdat er veel keuze is in zonwering, en je ook nog kunt variëren in kleuren en materialen, raden wij altijd aan om je nieuwe zonwering op maat te laten maken. Zo ben je gegarandeerd van een zonwering die ook echt bij jouw woning en je interieur past!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van wonen? Wij plaatsen regelmatig leuke en interessante artikelen! Blijf de site dus in de gaten houden.

Back To Top