skip to Main Content
Deurdranger Monteren

Deurdranger monteren

De koude tocht van openstaande deuren

U herkent het vast wel; u zit lekker comfortabel op de bank en vervolgens voelt u een vervelende koude tocht langs uw armen en benen trekken. U kijkt naar de deur en ziet dat iemand de deur open heeft laten staan. Het is nu aan u om uit uw comfortabele houding te komen en de deur dicht te doen. Vervolgens is uw warme plekje op de bank al deels afgekoeld. Om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen, kunt u overwegen om een deurdranger te monteren. In dit blog vertellen wij u meer over de handige deurdranger.

Afspraken maken of deurdranger aanschaffen

Openstaande deuren zorgen voor koude tocht in de winter en voor warme lucht in de zomer. Een stabiel klimaat in huis is veel comfortabeler om in te leven. U kunt met uw gezin afspreken dat de deuren altijd weer dicht gedaan moet worden. Maar u weet dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. Door middel van een deurdranger wordt de deur automatisch weer gesloten.

De deurdranger in huis

Voorkom vervelende situaties en schaf uw eigen deurdrangers aan. De deurdranger is in verschillende varianten te verkrijgen. Voor een schuur of een garage kunt u een deurdranger aanschaffen in de vorm van een deurveer. Voor kantoren of woningen is er een deurstop met pen voor montage aan de buitenkant. Daarnaast is er ook een deurdranger met een uitzet arm. Dit is een handige variant, de verstelbare arm trekt de deur na het openen voorzichtig weer dicht.

Snel of langzaam dicht

De deurdrangers zijn te verkrijgen in verschillende soorten. Welke variant het beste in uw woning past, is volledig afhankelijk van uw wensen. Wanneer u wilt dat de deur snel gesloten wordt, dan kunt u een deurveer overwegen. Hiermee gaat de deur zeer snel dicht. Let er wel op dat dit minder geschikt is voor wanneer u kinderen of huisdieren in huis heeft. Een langzaam terug vallende deur is dan de beste keuze. Hierdoor slaat de deur niet dicht, maar hoeft u ook niet op te staan om de deur dicht te doen, dit gebeurt alsnog automatisch.

Deurdranger bestellen?

Wilt u een deurdranger bestellen of heeft u behoefte aan meer informatie over deurdrangers? U kunt altijd contact met ons opnemen en wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen in uw zoektocht naar de ideale deurdranger. Vul dit contactformulier in met uw vragen.

Back To Top