skip to Main Content
Diamond Painting Voor Iedereen

Diamond painting voor iedereen

Diamond painting als hobby

Je hebt het vast wel eens in de winkel of op een online webshop gezien: Diamond painting. Deze hype is hartstikke leuk en geschikt voor iedereen. Je creëert door cijfertjes en kleurtjes te combineren geheel jouw eigen schilderij. Na afloop kun je deze creatie met alle trots ophangen. Dit is een creatieve en belonende hobby in een, echt iets voor jou!

Wat houdt Diamond Painting precies in

Het is fijn om eerst goed te weten wat je precies moet doen bij Diamond Painting, dit leggen wij je graag uit. De Diamond painting pakketten worden compleet geleverd. Je kunt dus direct aan de slag. In de doos zitten verschillende gekleurde steentjes, deze sorteer je in een kleine sorteerdoos. Nummer hierbij de vakjes. Het canvas dat je krijgt, is voorzien van een patroon met een lijmlaag. Je haalt de folie eraf en plakt de juiste steen op de juiste kleur. Let er wel op dat je een vlakke ondergrond hebt.

Ook geschikt voor de niet-zo-creatieveling

Zoals je kunt lezen hoef je niet direct creatief te zijn om Diamond painting als hobby te hebben. Je kunt simpelweg de cijfertjes volgen en hier de juiste kleur steentjes opplakken. Daarnaast is het helemaal aan jou of je voor een groot, middel of klein canvas gaat. Je kunt om te beginnen eerst een leuk patroon op een klein canvas uitproberen. Heb je deze af en bevalt het je? Dan kun je langzaamaan steeds meer uitbreiden.

Geschikt voor jongeren

Ook voor de jongeren onder ons is dit een leuke hobby. Ga gezellig met je kind aan tafel zitten en vul samen een mooi canvas met de schitterendste steentjes. Zo heb je een gezellige middag en leer je jouw kind om geduldig te zijn. Want met deze hobby komt veel geduld om de hoek kijken, maar met een absoluut prachtig eindresultaat! Ook hier geldt, begin eerst met een klein canvas en ga dan voor groot.

Geschikt voor ouderen

Ben je slecht ter been maar zijn jouw ogen nog prima? Dan kun jij je vast heerlijk een middag vermaken met deze leuke hobby. Nog leuker: geef het ingevulde schilderij als cadeau aan een geliefde. Dit wordt zeer gewaardeerd! Of ga samen met je buurvrouw of een vriendin lekker aan de slag onder het genot van een borrel met hapjes.

Meer weten over Diamond painting?

Ben je ook toe aan een leuke hobby waar je uren zoet mee bent? Dan is Diamond painting echt iets voor jou. Ga het avontuur alleen aan en geniet van de rust, of doe het samen met jouw kind of buurvrouw. Diamond painting is natuurlijk ook superleuk voor de heren onder ons. Wil je graag meer weten over Diamond painting? Vul dan dit contactformulier in en wij helpen je graag verder!

Back To Top