skip to Main Content

Droogloopmat op maat kopen

Droogloopmat op maat kopen

Voorkom vuil met droogloopmatten

Een frisse en schone uitstraling van jouw bedrijfspand is niet weg te denken, maar toch hebben veel bedrijven hier wel last van. Gelukkig kan jij hier iets tegen doen! Met een mooie droogloopmat op maat ben je in een keer van dit probleem af. Al jouw bezoekers, personeel en collega’s zullen voortaan vuil en modder aan hun schoenen achterlaten op de matten, waardoor jouw pand mooi, schoon en droog blijft. In dit blog vertellen wij je alle voordelen van droogloopmatten.

Hoeveelheid vocht dat wordt opgenomen

Ben je op zoek naar een mat dat veel vocht na een stevige regenbui kan absorberen? Dan is een droogloopmat de beste keuze voor jou. Deze type mat heeft veel voordelen te bieden. Als eerst nemen de matten natuurlijk veel vocht op. Deze hoeveelheid vocht dat ze opnemen is indrukwekkend te noemen, een gemiddelde kleine deurmat neemt zo’n 2 tot 3 liter vocht op per m2. Droogloopmatten voor jouw bedrijf zijn in staat om tot wel 8 liter vocht op te nemen per m2. Deze droogloopmatten zijn dus zeer efficiënt als het gaat om het opnemen van vocht.

Houdt je gebouw schoon

Het tweede voordeel is dat de ruimte achter de mat natuurlijk een stuk droger en schoner blijft. Je hebt geen last meer van nattigheid en vocht op de vloeren van je kantoor, woning, bedrijfspand of winkel. Droogloopmatten worden over het algemeen veel ingezet op verschillende locaties. Voor veel van deze ondernemingen is een droogloopmat niet meer weg te denken.

Een veiligere vloer

Het derde voordeel dat hierbij komt kijken is dat een droge en schone vloer een stuk veiliger is. Mensen zullen hierdoor veel minder snel uitglijden, wat bij een natte vloer een serieus gevaar is. En ten slotte is een droogloopmat erg leuk te combineren met het interieur van jouw kantoor. Droogloopmatten zijn in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar.

Meer weten over droogloopmat op maat kopen?

Wacht niet langer en ga binnenkort een stijlvolle droogloopmat aanschaffen, je zult hier geen spijt van krijgen. Je kunt een droogloopmat op maat kopen bij dit bedrijf. Voor vragen mag je ook vrijblijvend contact met ons opnemen via dit contactformulier, wij helpen jou graag

Back To Top