skip to Main Content
Edelsteen Als Kado

Edelsteen als kado

Edelsteen bij een gelegenheid

Wanneer je iemand een edelsteen als kado doet, dan komt dit lief en zorgzaam over. Maar let er wel op dat je de juiste edelsteen voor deze persoon vindt. Elke edelsteen heeft namelijk een andere eigenschap, die geschikt is voor een bepaalde gelegenheid. Dit klinkt misschien verwarrend, maar in dit blog zullen wij jou uitleggen welke type edelsteen het beste past bij het krijgen van een nieuwe woning, trouwerij, zwangerschap en voor iemand met liefdesverdriet.

Edelstenen voor een nieuwe woning

Voordat jij een edelsteen als kado doet, is het goed om na te gaan of deze persoon spiritueel is ingesteld en openstaat voor de krachten van edelstenen. Zo ja? Dan is een edelsteen een prachtig kado om te geven. Wanneer vrienden of een familielid een nieuw huis heeft gekocht, dan kun je overwegen om hun drie edelstenen kado te doen. Dit drietal bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Wist je dat dit drietal elkaar prachtig aanvult? Deze edelstenen zorgen voor liefde, inzicht, balans en harmonie in het nieuwe huis. Dat is pas een prachtig kado om aan een dierbare te geven!

Blauwe calciet voor kalmte op trouwdag

Wanneer een koppel heeft afgesproken om te gaan trouwen, dan komt hier veel bij kijken. Een trouwerij kan veel spanning en zenuwen opleveren. Door Blauwe Calciet als kado te geven, worden de zenuwen gekalmeerd. Blauwe Calciet bevordert daarnaast ook het zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en de communicatie. Deze steen is dus perfect voor iemand die gevoelig of emotioneel is, de edelsteen kan voor rust en zekerheid zorgen tijdens deze mooie dag.

Maansteen voor ondersteuning bij zwangerschap

Is jouw beste vriendin zwanger? Dan is het geven van een edelsteen een prachtig gebaar. Kies bij deze gelegenheid voor de mooie Maansteen. Maansteen is sterk verbonden met de vrouwelijke energie en intuïtie. Verder stimuleer Maansteen de zwangerschap en dat niet alleen, het ondersteunt ook bij de bevalling en het geven van borstvoeding.

Liefdesverdriet en andere gebeurtenissen

Naast deze mooie gebeurtenissen, kunnen edelstenen ook een middel zijn om iemand met bijvoorbeeld liefdesverdriet te troosten. Kies hierbij voor Rozenkwarts. Naast dat Rozenkwarts iemand met liefdesverdriet voor een partner kan steunen, werkt het ook bij liefde voor familie, vrienden en zelfliefde. Deze steen opent namelijk het hart en zorgt ervoor dat je in staat bent om liefde te ontvangen. Wil jij graag iemand een edelsteen kado doen? Of wil je graag meer informatie over welke edelsteen bij welke gelegenheid past? Vul dan dit contactformulier in en wij zullen jou zo snel mogelijk verder helpen.

Back To Top