skip to Main Content
Extra Voordelig Een Buitensauna Plaatsen

Extra voordelig een buitensauna plaatsen

Kies voor een zelfbouw buitensauna

Met een heerlijke buitensauna transformeer je jouw tuin om tot een plek van rust en ontspanning. Een oase van warmte, stilte en stoom. Of de zon nu schijnt, het water uit de lucht stroomt of tientallen sneeuwvlokjes je voetpad bedekken: elke dag wordt een dag om te genieten. Open de deur van je buitensauna, zet je verstand op nul en laat alle spanning uit je lijf vervagen. Met een buitensauna bouwpakket creëer je extra voordelig je eigen wellness tuin.

Direct buiten afkoelen

Je kunt een sauna in je huis aanleggen, maar je kunt ook kiezen voor een compacte barrelsauna in je tuin. Dat heeft een aantal voordelen. Ten eerste: na het ontspannen van de rust in de buitensauna moet je goed afkoelen. Het voordeel van een buitensauna is dat je gelijk in de buitenlucht komt en meteen afkoelt. Dit ‘luchtbad’ helpt bij het sluiten van de poriën. Doordat je meteen in de koude buitenlucht stapt, hoef je geen ijskoude douche meer te nemen. Het mag natuurlijk wel! Een tweede voordeel van een buitensauna ten opzichte van een binnensauna is de beschikbare ruimte. Buitenshuis zijn de mogelijkheden een stuk ruimer en gaat er geen kostbare ruimte binnen verloren. Ook kun je deze extra ruimte benutten voor letterlijk extra ruimte bij je sauna. Een extra zitje aan de buitenzijde of aan de binnenkant van de barrelsauna bijvoorbeeld. Ben je overtuigd en ben je daarnaast ook een beetje handig? Schaf dan een buitensauna bouwpakket aan.

Buitensauna zelfbouw

Buitensauna bouwpakketten zijn geheel voorbereid. Je ontvangt een zogeheten prefab bouwpakket van de sauna. Alle materialen en onderdelen zijn geheel op maat gemaakt. Doordat het pakket gereed voor gebruik is, is de sauna zeer gemakkelijk te installeren. Alle planken zijn op maat en met de duidelijke handleiding zet je de sauna in 1 á 2 dagen in elkaar. We raden je wel aan om de sauna niet alleen te bouwen, maar altijd samen met iemand anders. Dit scheelt niet alleen tijd, maar is ook gemakkelijker. Zo kun je elkaar altijd helpen.

Leer hier meer over sauna’s en andere lifestyle onderwerpen.

Back To Top