skip to Main Content
Ford Laadpaal

Ford laadpaal

De laadpaal op parkeerplaatsen

Een dagje er lekker op uit, dit is iets wat voor veel mensen een echte must is. Wanneer u met de auto een stad bezoekt, moet u de auto ergens zien te parkeren. Maar het vinden van een lege parkeerplek kan nog wel eens lastig zijn. Wist u dat dit makkelijker is wanneer u over een elektrische auto beschikt? De parkeerplekken voor elektrische auto’s liggen vaak bij de in- of uitgang. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van het hebben van een elektrische auto en de Ford laadpaal.

Elektrisch rijden beter voor luchtkwaliteit

Volgens Ford is elektrisch rijden de toekomst. En deze toekomst begint nu! De elektrische auto wordt steeds populairder, dit komt onder andere omdat deze type auto geen fossiele brandstof uitstoot. Hierdoor wordt het milieu flink bespaard. Dit is zeker terug te zien in een gezondere lucht in en rondom grotere steden. Fijnstof wordt door de ‘gewone’ auto geproduceerd, dit gaat zich over een lange termijn steeds meer in de longen ophopen. Met de elektrische auto heeft u daar geen last van.

De laadpaal in Nederland

Toch heeft de elektrische auto een klein nadeel, en dat is dat u deze auto niet even snel met benzine of diesel kunt vullen. Gelukkig wordt de elektrische auto steeds populairder en dat betekent dat er meer en meer Ford laadpalen in Nederland te vinden zijn. Zo zult u nooit stilvallen onderweg. Raakt de accu leeg? Voor u het weet heeft u onderweg een Ford laadpaal gevonden.

De Ford laadpaal bij u thuis

Een ander groot voordeel van het rijden met een elektrische auto is het feit dat u de auto thuis makkelijk op kan laden. Dit doet u door uw Ford simpelweg aan de door uw geïnstalleerde Ford laadpaal te hangen. Zo hoeft u nooit nog even snel langs een benzinestation te rijden, u doet het opladen van uw auto gewoon thuis.

Meer weten over Ford laadpaal?

De Ford laadpaal maakt het opladen van uw elektrische auto lekker makkelijk. Naast dat u de auto thuis oplaad, zijn er ook voldoende Ford laadpalen door geheel Nederland te vinden. Zo kunt u zonder zorgen op weg. Wilt u graag meer te weten komen over de Ford laadpaal? Laat dan uw vragen op deze website achter. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Back To Top