skip to Main Content
Gietvloer Nieuwbouw

Gietvloer nieuwbouw

Inrichting nieuwbouwwoning met gietvloer

Heb jij een nieuwbouwwoning op het oog en wil je deze binnenkort gaan kopen? Dan is het leuk en verstandig om alvast na te denken over hoe je het huis wil gaan inrichten. In dit blog vertellen wij jou meer over de mooiste soort vloer: de gietvloer voor nieuwbouw woningen!

Gietvloer is naadloos

Een groot voordeel van de gietvloer is dat deze geheel naadloos is. Dit betekent dat je geen last zult hebben van vuil of stof dat tussen de naden gaat zitten, dit is iets wat wel veel voorkomt bij bijvoorbeeld een houten vloer. Daarnaast zorgt de gietvloer voor een strakke en moderne uitstraling. Dit is een uitstekende basis voor de verdere inrichting. Ben je benieuwd naar alle voordelen van een gietvloer? Lees dan snel verder.

Verschillende stijlen met gietvloer

Wanneer je een nieuwbouw woning koopt, dan wordt deze geheel kaal opgeleverd. Er zijn geen vorige bewoners die een vloer achterlaten. Dit betekent dat je zelf alles kunt gaan invullen. Door te kiezen voor een gietvloer kun je zelf jouw stijl bepalen. De gietvloer past namelijk bij veel soorten stijlen. Wil je gaan voor een rustige en overzichtelijke inrichting? Kies dan voor een gietvloer met Betonlook. Dit kan bijvoorbeeld een epoxy gietvloer of een polyurethaan gietvloer worden. Elke type gietvloer heeft zijn eigen uiterlijk. Kies een uitvoering en kleur waar jij je goed bij voelt en maak van jouw nieuwbouwwoning jouw thuis!

Eigenschappen van een gietvloer

Naast het feit dat een gietvloer erg mooi staat, heeft het natuurlijk ook andere belangrijke eigenschappen. Waaronder dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. De eigenschappen zijn:

  • Waterdicht
  • Slijtvast
  • Stootvast

Meer weten over gietvloer voor nieuwbouw?

De bovenstaande eigenschappen van deze vloer betekent dat de vloer zeer hygiënisch en makkelijk schoon te maken is. Wil je graag meer weten over de eigenschappen en voordelen van een gietvloer voor nieuwbouw? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door dit contactformulier in te vullen. Wij geven jou graag advies!

Back To Top