skip to Main Content
Het Lekkerste Recept Voor Een Smoothie Met Collageen Poeder

Het lekkerste recept voor een smoothie met collageen poeder

Smoothie met collageen poeder, gezond en lekker

Smoothie

Ben je op zoek naar een gezonde smoothie die ook nog eens heel lekker is? Kies dan voor een smoothie met collageen poeder, zodat jouw huid en gezondheid van binnenuit optimaal ondersteund wordt. Ben jij al benieuwd geworden naar de ingrediënten? In dit blog vertellen wij jou welke ingrediënten je aan jouw smoothie moet toevoegen om het beste resultaat voor jezelf te creëren. Lees snel verder en start met het maken van jouw gezonde smoothie!

Welke ingrediënten bevat ons recept?

Wij hebben diverse ingrediënten samengesteld voor deze heerlijke gezonde smoothie. Zo kun je in onze smoothie broccoli, spinazie, avocado, citroen, peterselie, appel, gember, mango en komkommer vinden. De hoeveelheden die je hiervan in jouw smoothie gebruikt, is aan jou. Maar voor het optimale resultaat raden wij je wel aan deze gelijkmatig te verdelen.
Waarom hebben wij juist deze ingrediënten gekozen? Wij vertellen je hieronder meer over de unieke, gezonde eigenschappen van onze ingrediënten.

Komkommer

Komkommer

Komkommer bevat veel mineralen en hydrateert je huid optimaal. Deze groentesoort bestaat voor 95% uit water. Tevens houdt komkommer jouw bindweefsel soepel en sterk. Als je de komkommer in de smoothie doet, raden we je aan deze met schil hieraan toe te voegen. Deze schil bevat namelijk super gezonde eigenschappen.

Broccoli

Broccoli heeft een sterke geneeskrachtige werking. Wil je hier optimaal van profiteren, dan is het aan te raden de broccoli rauw te eten. Voeg je deze rauw aan de smoothie toe, dan blijven de goede eigenschappen behouden. Geen zorgen, je proeft de smaak van rauwe broccoli niet in de smoothie, omdat hierin diverse ingrediënten met elkaar worden gemengd.

Spinazie

Spinazie zorgt er in onze smoothie voor dat jouw immuunsysteem beter zal werken. Dit maakt dit ingrediënt werkelijk onmisbaar.

Avocado

Avocado

Met avocado neem je de goede vetten tot je, omdat avocado alleen beschikt over enkelvoudige onverzadigde vetten. Dit zorgt ervoor dat jouw huid fors verbeterd. Avocado maakt jouw smoothie eveneens romiger, wat ervoor zorgt dat deze lekker drinkbaar is.

Gember

Gember mag als ingrediënt zeker niet ontbreken in deze smoothie, gezien de gezonde eigenschappen die gember bezit. Gember werkt ontstekingsremmend en is daarbij ook gunstig voor je spijsvertering. Je maag wordt gekalmeerd en een eventueel opgeblazen gevoel verdwijnt.

Mango, peterselie, citroen en appel

Mango zorgt voor een goede huid- en haarconditie. Peterselie heeft een genezende werking en citroen en appel voorzien in voldoende vitamine C voor jouw lichaam.

Collageen poeder

Als laatste toevoeging aan de smoothie mag collageen poeder zeker niet vergeten worden. Door dit poeder door de smoothie heen te roeren, wordt jouw lichaam volop ondersteund van binnenuit. Het collageen poeder is fijn van structuur en kan gemakkelijk worden ingenomen met een smoothie, thee of koffie. Ontdek ook wat een smoothie met collageen poeder voor jouw gezondheid kan doen en ga aan de slag in de keuken!

Back To Top