skip to Main Content

Kies in 2020 kerstpakketten speciaal voor mannen

Bent u al aan het bedenken wat voor kerstpakketten u in 2020 aan uw personeel of collega’s gaat schenken? Overweeg dan eens om te kiezen voor kerstpakketten speciaal voor mannen voor uw mannelijke personeel! In dit blog zetten wij de voordelen voor u op een rij.

Werknemers waarderen een kerstpakket

Het geven van een kerstpakket wordt door uw personeel erg gewaardeerd. Al sinds de 19de eeuw is het in Nederland als werkgever gebruikelijk om de waardering voor uw werknemers uit te spreken door middel van een kerstpakket. Uit onderzoek van Research en Consultancy bureau MarketResponse blijkt dat bijna negen op de tien werknemers het kerstpakket als een belangrijke blijk van waardering zien. Een trend die steeds vaker opduikt is het geven van kerstpresentjes aan zakenrelaties. De inhoud van een kerstpakket is daarbij erg van belang. Na de feestdagen zien we regelmatig de nodige artikelen uit kerstpakketten op marktplaats verschijnen. Door samen te werken met een specialist op het gebied van kerstpakketten, bent u ervan verzekerd dat uw personeel blij zal zijn met de inhoud van uw kerstpakket.

Een kerstpakket voor mannen

Een goed kerstpakket is persoonlijk en sluit aan bij de wensen en interesses van uw personeel. De wensen en interesses van mannen en vrouwen kunnen echter sterk verschillen. Zij hebben vaak andere hobby’s, een andere stijl en een andere persoonlijke voorkeur. Om uw kerstpakketten zo persoonlijk mogelijk te maken kunt u kiezen om uw mannelijke en vrouwelijke collega’s of werknemers deze kerst een gepersonaliseerd pakket te schenken. Geef bijvoorbeeld een robuust pakket in stoere kleuren. Ook de inhoud van uw pakket kunt u aanpassen aan de smaak van uw mannelijke personeel. Kies bijvoorbeeld voor:

    • Iets sportiefs, zoals een magazine over sport of een dartboard
    • Stoer drank zoals whiskey of lekkere speciaalbiertjes, uiteraard vergezeld door de nodige snacks
    • Een BBQ of BBQ-accessoires
    • Sokken, sjaals en handschoenen doen het altijd goed!
    • Een mooie (weekend)tas

Met deze items in uw kerstpakket zullen uw collega’s zeker tevreden zijn!

Goed voor uw bedrijf

Door het geven van een mooi kerstpakket kweek je loyaliteit onder je personeel, je klanten en/of je zakenrelaties. Elk jaar verschijnen er opnieuw onderzoeken waaruit blijkt dat de ontvangers van kerstpakketten dit zeer waarderen. Weet u al wat u uw personeel dit jaar gaat schenken? Wees er op tijd bij en laat u helpen door een specialist.

Back To Top