skip to Main Content
Laminaat Vloeren

Laminaat vloeren

Laminaat als ideale vloer

Laminaat vloeren hebben een prachtige uitstraling, dit is een echte aanwinst voor ieder huis. Deze vloer is niet alleen prachtig, maar ook stijlvol, duurzaam en gaat jarenlang mee. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe goed u uw laminaat vloeren bijhoudt. Gelukkig is het schoonmaken van uw laminaatvloer niet al te ingewikkeld. Wij geven u een paar tips over hoe u uw laminaat vloeren het beste schoonmaakt.

Schoonmaken met water

Ook al lijkt het een goed idee om uw laminaatvloer alleen schoon te houden door elke week te stofzuigen, toch is het verstandig om uw vloer ook zo nu en dan schoon te maken met een beetje water. Let er wel op dat u uw nieuwe laminaat vloeren nooit te nat maakt. Wij raden u aan om gebruik te maken van een vochtige microvezeldoek. Een dweil is dus overbodig. Bent u klaar met schoonmaken? Zet dan even de ramen open om de vloer te laten drogen.

Gebruik geen chemische middelen

Bent u een fan van schoonmaken en wilt u het liefst dat elk vuiltje uit uw huis verdwijnt? Dan adviseren wij u om op te passen met het gebruik van chemische middelen. Allesreiniger of andere chemische middelen zijn slecht voor uw laminaat vloeren, laat deze dan ook in de kast staan. Gebruik gewoon warm water met hoogstens een klein beetje schoonmaakazijn om uw laminaat vloeren weer te laten stralen!

Voorzichtig schoonmaken met stofzuiger

Heeft u kleine kinderen over de vloer of zijn jullie druk bezig met het verbouwen van het huis? Let er dan op dat er geen zand, steentjes of ander vuil het huis wordt ingenomen. Deze deeltjes kunnen er namelijk voor zorgen dat uw nieuwe laminaat vloer gaat krassen, dit zou zonde zijn. Om krassen te voorkomen raden wij u aan om regelmatig te stofzuigen. Zet hier een opzetstuk op om krassen te voorkomen.

Meer weten over laminaat vloeren?

Heeft u net nieuwe laminaat vloeren laten leggen en kunt u nog wat meer tips gebruiken? Laat dan vrijblijvend uw vragen in dit contactformulier achter, wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Back To Top