skip to Main Content

Makkelijker contactgegevens vinden van bedrijven

Zoektocht naar contactgegevens

Denkt u wel eens, er moet toch een manier zijn om makkelijker contactgegevens van bedrijven te vinden? Wij dachten dat in ieder geval wel en zijn daarom voor u op onderzoek uit gegaan. Het resultaat? Een super handige site die de contactgegevens van alle bedrijven op een plek verzameld heeft. Dit betekent het einde van uw lange, frustrerende zoektocht naar het juiste nummer van de klantenservice, maar een makkelijke manier van contact opnemen.

Het telefoonnummer van de klantenservice

Waarom is het zo lastig om de contactgegevens te vinden van bedrijven? Dat komt vooral omdat bedrijven het aantal mensen dat belt naar de klantenservice zo klein mogelijk wil houden. Gaat u op de site op zoek naar de contactgegevens, dan komt u waarschijnlijk eerst bij een ‘veelgestelde vragen’ pagina uit. Echter zijn dit slechts algemene vragen en dus ook algemene antwoorden waar u waarschijnlijk niets aan heeft. Klikt u verder dan heeft u nog niet de contactgegevens van het bedrijf te pakken, maar krijgt u eerst een mogelijkheid om te chatten. Meestal is dat met een robot, die voorgeprogrammeerde antwoorden kan geven. Daarna heeft u wellicht nog de mogelijkheid om met een ‘echt’ persoon te chatten voordat u eindelijk de contactgegevens te pakken heeft.

De verzamelplaats van contactgegevens

Gelukkig is er een oplossing voor de zoektocht, een manier om makkelijker contactgegevens te vinden van bedrijven. Het bedrijf Klantenservice Support heeft de informatie van heel veel verschillende organisaties verzameld. Zo bent u slechts één klik verwijderd van het juiste nummer voor de klantenservice. Tevens hebben de specialisten van Klantenservice Support andere gegevens van bedrijven bij elkaar gezocht. Denk hierbij aan een korte omschrijving van het bedrijf en welke activiteiten het bedrijf allemaal onderneemt, maar ook de openingstijden en andere contactgegevens naast het telefoonnummer voor de klantenservice. Zo kunt u veel bedrijven ook mailen of volgen op verschillende social media kanalen zoals Instagram en Facebook. Al deze gegevens kunt u dus gewoon makkelijk op een website vinden.

Makkelijk contactgegevens vinden

Kortom, wanneer u de contactgegevens nodig heeft van de klantenservice van een bepaald bedrijf kunt u dus terecht bij Klantenservice Support. Handig voor u als consument, maar ook erg belangrijk wanneer u eigenaar bent van een eigen winkel of bedrijf. Op de site worden de gegevens van bedrijven overzichtelijk per branche uitgelicht, maar u kunt natuurlijk ook altijd de naam van het bedrijf zoeken. Klantenservice Support is dé manier om makkelijk contactgegevens te vinden van bedrijven.

Back To Top