skip to Main Content
Relatietherapie Op Locatie

Relatietherapie op locatie

Na de wittebroodsweken

Zijn de wittebroodsweken van jullie relatie zo goed als voorbij? En hebben jullie vaak last van ruzies of andere narigheden die jullie relatie in de weg zitten? Jullie kunnen dan overwegen om een relatietherapie op locatie te volgen. Ga samen met uw partner de uitdaging aan, en wie weet zijn jullie na de therapiesessies net zo verliefd als in het prille begin. In dit blog vertellen wij u over relatietherapie op locatie en hoe dit jullie relatie verbetert.

Drukte van het dagelijks leven

Vaak zijn drukte in het dagelijks leven, financiële zorgen, ambities of een overlijden de reden dat een relatie langzaamaan steeds minder goed loopt. Jullie kunnen het hierbij laten, maar voor veel mensen geldt dat zij liever voor de relatie willen vechten. Want is de basis van de relatie goed, maar zijn er door de tijd heen vervelende gewoontes ingesleten? Dan kunnen jullie proberen om deze problemen aan te pakken en jullie relatie een nieuwe kans te geven. Maar hoe gaat dit dan in zijn werk?

Relatietherapie in het algemeen

Het idee achter relatietherapie, is dat u en uw partner elkaar weer terugvinden. Door een intense meerdaagse therapie te volgen, waar jullie alle frustraties, meningsverschillen en onenigheden op tafel gooien, kunnen jullie tot de kern van alle problemen komen. Dit doen jullie onder leiding van een professional. Breekt er een ruzie uit? Dan observeert de professional hoe jullie op dat moment communiceren, en geeft hij of zij tips mee hoe jullie de frustraties de volgende keer op een rustige manier kunnen delen.

Concept van een relatieweekend

Tijdens het relatieweekend, zijn er vier aaneengesloten dagen, waarin jullie samen of afzonderlijk met een privé- of relatietherapeut aan jullie relatie werken. Deze intensieve gesprekken kunnen tussen de 2 en 4 uur duren. Dankzij dit intensieve weekend op locatie wordt er gezorgd voor een echt, snel en blijvend resultaat.

Meer weten over relatietherapie op locatie?

Vaak is het nodig dat u en uw partner even de tijd voor elkaar nemen om aandachtig naar elkaar te luisteren. Communicatie is de sleutel voor een fijne en gezonde relatie. Wanneer deze momenten door drukte of andere redenen wegvallen, kunnen frustratie en uiteindelijk boze gevoelens ontstaan. Probeer dit te voorkomen of ga samen met uw partner op relatietherapie in de Randstad. Wilt u graag meer weten over relatietherapie op locatie? Dan kunt u uw vragen in dit contactformulier stellen. Wij komen graag bij u terug.

Back To Top