skip to Main Content
Tips Voor Ongediertebestrijding In Amersfoort

Tips voor ongediertebestrijding in Amersfoort

Wacht niet te lang met ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte in uw woning in Amersfoort? Zoals u van ons gewend bent, vindt u op onze site vele tips en trucs om het leven aangenamer te maken. Dat kan dus ook met ongediertebestrijding in Amersfoort. U moet er toch niet aan denken dat uw huis een invasie van vervelende plaagdieren te verduren krijgt. Belangrijkste tip: wacht dus niet met te lang met ongediertebestrijding!

Ratten en muizen

Ratten en muizen komen steeds meer voor in Nederland. Het zijn bekende dragers van ziekten, virussen en bacteriën. Zo kunnen ze onder andere E-coli, campylobacter en salmonella bij zich dragen. Het is belangrijk om goed op te letten op signalen van deze plaagdieren in uw woning, zoals keutels, smeersporen en knaagschade bij etenswaren. Een gaatje van een halve centimeter is voor een muis voldoende om een woning binnen te komen!

Kakkerlakken en mieren

Ook mieren en kakkerlakken kunnen voor gezondheidsproblemen zorgen, zoals allergische reacties. Dit doen ze door het verspreiden van geur, ontlasting en lichaamsdelen (vervellingshuidjes). Ook kunnen ze bacteriën als E-coli en Salmonella bij zich dragen. Voorkom deze beestje in uw woning door geen etenswaren in huis te laten slingeren, zoals chips, koek, chocolade en andere vette en koolhydraat houdende producten.

Insecten

Ook stekende en bijtende insecten kunnen voor ziektes zorgen. Zo zijn er insecten die in Nederland gezondheidsproblemen veroorzaken. We noemen bijvoorbeeld vlooien die korsten en huidbeschadiging kunnen veroorzaken, teken die de ziekte van Lyme verspreiden en talloze nare steekbeestjes die allergische reacties veroorzaken. Let daar dus voor op en laast bij het minste of geringste vermoeden van een plaag een ongediertebestrijder bij u in Amersfoort langskomen om een groot probleem te voorkomen.

Meer handige tips om het leven te veraangenamen vindt in onze andere blogs.

Back To Top