skip to Main Content
Uit Eten Als Veganist In Rotterdam

Uit eten als veganist in Rotterdam

Veganistische opties in Rotterdam

Bent u veganist en wilt u graag lekker uit eten met familie en/of vrienden? Dat kon vroeger wel eens lastig zijn. Vandaag de dag is dat gelukkig geen probleem meer, integendeel! Zeker niet wanneer u uit eten gaat in Rotterdam. Deze stad heeft een groot en gevarieerd aanbod waarin iedere keuken is vertegenwoordigd. Als er één ding is waarin Rotterdam onbetwist de grootste is, is dat op culinair gebied. Ook als veganist heeft u er echt wat te kiezen. Lees er meer over in dit blog

Goede ontwikkeling

De dagen dat men u met medelijden aankeek wanneer u in een restaurant aangaf dat u vegetariër was (laat staan veganist) zijn gelukkig voorbij. Ook houdt een veganistische maaltijd in een restaurant tegenwoordig meer in dan alleen het weglaten van het vlees. Een gunstige ontwikkeling, en zeker in Rotterdam wordt u op uw wenken bediend. Het barst hier van de barretjes en restaurantjes waar u terecht kunt voor een heerlijke vegan maaltijd.

Gezellig samen eten

De meeste restaurants hebben dan ook wel iets vegan op de kaart staan, maar sommige horecagelegenheden gaan echt voor next level. Zoals dit vegan restaurant dat naast vegan ook vlees en vis serveert. Ze maken gebruik van het shared dining concept waardoor iedereen kan kiezen wat hij/zij kan en wil eten. Ontzettend makkelijk als er verschillende dieetwensen zijn. Zo kunt u toch met zijn allen gezellig genieten aan een tafel vol heerlijke hapjes. Dankzij de wisselende kaart kunt u hier gerust vaker komen eten zonder dat het saai wordt.

Vegan en duurzaam

In dit vegan restaurant wordt niet alleen aan de mens gedacht maar ook aan het milieu. Zo wordt er niet gefrituurd en gebruiken ze geen gas. Hun energie wekken ze op met eigen zonnepanelen. De hele zaak wordt dan ook verlicht met LED-verlichting. Verder serveren ze naast mineraalwater ook kraanwater en zijn de ingrediënten biologisch en fairtrade. Bij het inkopen wordt verder mogelijk rekening gehouden met seizoensproducten en dierenwelzijn. Voedselverspilling? Daar hebben ze een doggy bag voor. Kortom de ideale plaats om als veganist met familie en vrienden uit eten te gaan.

Kent u nog meer leuke restaurants in Rotterdam waar ze overheerlijke vegan maaltijden serveren? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top