skip to Main Content
Hoe Regelt U Een Uitvaart Op Maat?

Hoe regelt u een uitvaart op maat?

En persoonlijke uitvaart regelt u op deze manier

Maar weinig zaken raken u zo persoonlijk als het overlijden van een dierbare persoon. Definitief afscheid namen van iemand is niet makkelijk en er komt veel bij kijken. Want uiteraard wilt u dat de uitvaart zo persoonlijk mogelijk en helemaal op maat verloopt. Er zijn veel uitvaartverzorger die u kunnen bijstaan. Maar zo regelt u voor uzelf of uw dierbare een uitvaart op maat bij UGNA. In dit blog op Bone Projects leest u er meer over.

Uitvaartverzorger op maat regelen

Of het nu over uw eigen uitvaart gaat, of de uitvaart van iemand anders. In beide gevallen wilt u natuurlijk dat het zo persoonlijk mogelijk is. Om dat goed voor elkaar te krijgen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een wensenboekje om het niet aan het toeval over te laten.
Met een wensenboekje laat u na uw overlijden aan uw familie weten wat u wensen voor uw uitvaart zijn. Zo helpt u uw nabestaanden met het vormgeven van de uitvaart zoals ú die wenst en biedt u hen rust en duidelijkheid. In het wensenboekje vermeldt u onder andere uw persoonlijke gegevens, geeft u informatie over uw uitvaartverzekering, een eventueel testament en beschrijft u uw uitvaartwensen: crematie of begrafenis, live muziek of andere muziekvoorkeur, sprekers et cetera.

Persoonlijk dossier vastleggen bij uitvaartverzorger

Een andere zekerheid voor het regelen van een uitvaart op maat krijgt u door bij een uitvaartverzorger uw uitvaartwensen ook schriftelijk vast te leggen. Op grond van een persoonlijk gesprek leggen zij dan een dossier over u en uw wensen aan. Een van de onderdelen van dit dossier is een gedegen kostenoverzicht, zodat u ook in financieel opzicht weet waar u aan toe bent. Vanzelfsprekend kunt u uw wensen in dit dossier aanpassen wanneer u dat wilt.

Contact met Boneprojects

Heeft u tips voor het regelen van een uitvaart, of wilt u reageren op dit blog? Neem dan
contact met ons op. Wij zien uw bericht graag tegemoet.

Back To Top