skip to Main Content

Verrijk uw tuin met staande buitenlampen met sfeerverlichting

Staande buitenlampen met sfeerverlichting

Kan uw tuin wel een make-over gebruiken? Wilt u uw tuin gezelliger en sfeervoller maken? Verrijk uw tuin dan met staande buitenlampen met sfeerverlichting! Met dit type lampen is het heel eenvoudig om in uw tuin een romantische, fijne plek te creëren. In dit blog zijn wij op zoek gegaan naar verschillende mogelijkheden om de staande buitenlampen met sfeerverlichting te combineren. Natuurlijk geven wij u ook meer informatie over wat er mogelijk is op het gebied van buitenlampen. Wat voor modellen zijn er bijvoorbeeld verkrijgbaar en welke materialen worden gebruikt? U leest het allemaal in dit blog! Voor meer informatie over staande buitenlampen kunt u uiteraard ook langsgaan bij een specialist op het gebied van klassieke buitenverlichting.

De mogelijkheden en toepassingen van staande buitenlampen

Heeft u besloten om uw tuin te verrijken met staande buitenlampen met sfeerverlichting? Dan wilt u uiteraard wel meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden. Wij hebben daarom een aantal verkrijgbare modellen voor u op een rij gezet:

    • Een jaren 30 3-lichtslantaarn
    • Een klassieke straatlamp met 5 lampen
    • Een buitenlantaarn met enkele verlichting
    • Een paallantaarn met monumentale look

Ook wat betreft de lampenkappen van de staande buitenlampen heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen. U kunt onder andere kiezen uit een zeskante, vierkante of een ronde vorm. Bekijk welke stijl past bij uw wensen en tuin. Heeft u een klassiek ogende tuin of heeft uw tuin een meer maritieme uitstraling? Voor iedere tuin is er wel wat te vinden. Combineer de staande buitenlampen met sfeerlicht bijvoorbeeld met een mooi klassiek bankje om een gezellig en romantisch plekje in de tuin te creëren. Of kies voor staande lampen naast uw oprit. Zo geeft u uw tuin en woning meer stijl en allure.

De juiste materialen en klassieke kleuren

Staande buitenlampen moeten tegen een stootje kunnen. Ze staan immers buiten en hebben dagelijks te maken met wind, water en kou. De lampen zijn daarom gemaakt van sterke, weerbare materialen. Denk aan materialen als aluminium en brons. Brons heeft van zichzelf een mooie klassieke look, dit is bij aluminium meestal niet het geval. Voor een authentieke uitstraling worden de lampen daarom gelakt met een klassiek zwarte of antiek groene kleur. Voor extra bescherming wordt er een dubbellaagse coating aangebracht. De staande buitenlampen zijn op deze manier optimaal beschermd en gaan jarenlang mee.

Neem contact op met een specialist in buitenverlichting

Staande buitenlampen met sfeerverlichting geven u dus genoeg mogelijkheden om uw tuin sfeervoller en gezelliger te maken. Heeft u na het lezen van dit blog nog steeds vragen over staande buitenlampen? Neem dan contact op met de specialist bij u in de buurt. Zij beantwoorden graag uw vragen en gaan samen met u op zoek naar staande buitenlampen met sfeerverlichting die passen bij uw tuin.

Back To Top