skip to Main Content
Voetbalreis Naar Engeland

Voetbalreis naar Engeland

Een leuk vader-zoon/dochter avontuur

Een voetbalreis naar Engeland levert prachtige herinneringen op voor vader en kind. Engeland is de bakermat van het voetbal. Nergens wordt deze sport zo intens en vol passie beleefd als hier. Het is dan ook een geweldig idee om samen met je zoon of dochter een wedstrijd in Engeland te bezoeken.

De charme van het Engelse voetbal

Wat is er mooier dan de eerste voetbalwedstrijd van je kind mee te maken in het land waar deze sport is geboren? De tribunes zitten vol met enthousiaste fans, en het stadion trilt van spanning en sensatie. Deze ervaring vind je in alle Britse stadions en kan alleen kan worden overtroffen door een reis naar een wedstrijd in het stadion der stadions: Wembley Stadium. Deze legendarische arena, die plaats biedt aan bijna 90.000 toeschouwers, is de tempel van het Engelse voetbal. Het is een must voor elke fan van deze sport om dit stadion ooit te bezoeken.

De blik in hun ogen

Samen op avontuur in het buitenland. Het is een kans om de wereld door de ogen van je kinderen te zien en nieuwe dingen over hen te ontdekken. Dit zijn de dingen die je als kind (en ouder) altijd bij blijven. De sfeer in de stadions in ongeëvenaard. De blik in hun ogen wanneer ze de tribune betreden is onbetaalbaar.

Betaalbare voetbalreis

Maar het moet natuurlijk wel betaalbaar zijn. Veel websites vragen woekerprijzen voor een voetbalreis. Akkoord: dan is alles voor je verzorgd, maar als dit je honderden Euro’s per persoon gaat kosten gaat dit toch ten koste van de pret. En wat als je meerdere kinderen hebt? Dan wordt het helemaal onbetaalbaar. Zelf uitzoeken kan natuurlijk ook, maar is ook veel werk. Gelukkig zijn er ook aanbieders die geen woekerprijzen vragen. Zo is een voetbalreis naar Engeland voor iedereen bereikbaar en heeft iedereen kans op onbetaalbare herinnering.
Wil je meer leuke dingen doen met je kinderen? Maak dan een eens bucketlist!

Back To Top