skip to Main Content
Wanneer En Waarom Een Gellak Lamp Gebruiken Voor Je Nagels?

Wanneer en waarom een gellak lamp gebruiken voor je nagels?

Specificaties van de gellak lamp in een salon

Wanneer u gellak in een nagelsalon laat zetten, wilt u natuurlijk dat uw nagels lang mooi blijven. Vraag daarom in uw salon eens naar een gellak die wordt gedroogd onder een speciale drooglamp. Zo heeft u nog langer plezier van uw nagels. In dit blog leest u meer over mooie gellak nagels die lang blijven zitten met behulp van een gellak lamp.

De voordelen van een gellak lamp

Een gellak lamp is speciaal ontworpen om gellak te laten drogen. Onder de lamp verhardt de lak. Daardoor blijft deze speciale lak langer zitten dan gewone nagellak. U heeft wel twee weken lang prachtige nagels, die niet verschilferen. Het enige wat u voor dat resultaat in de nagelsalon hoeft te doen, is uw nagels na het lakken 60 seconden onder de gellak lamp te houden.

Kenmerken van de gellak lamp

In nagelsalons gebruiken ze een speciale gellak lamp. Dit is een Pro LED-drooglamp. Deze lamp is speciaal ontworpen om gellak te drogen en geven je sterke en glanzende nagels. Zodra u uw hand in de drooglamp steekt, schakelt deze gelijk aan. De belangrijkste specificaties van de gellak lamp zijn:

  • 15W Pro LED-lamp
  • Geschikt voor handen en voeten
  • Automatische start sensor
  • Timer voor 30, 60 en 120 seconden
  • Vier anti-slip rubberen voetjes

Het aanbrengen van lak met de lamp

Wanneer u de gellak laat aanbrengen bij een nagelsalon die een gellak lamp gebruikt, zal uw nagelstylist uw nagels uiteraard eerst knippen, vijlen en ontvetten. Daarna brengt ze een dunne base aan. U houdt uw vingers 15 seconden onder de drooglamp, zodat de basislak goed uithardt. Vervolgens brengt de styliste de kleur aan, wanneer u dat wil in meerdere lagen. Na elke laag gaan uw nagels weer 60 seconden onder de LED-lamp. Na de topcoat gaan uw nagels voor de laatste keer onder de lamp. Ze zijn direct droog en zien er de komende twee weken als nieuw uit.

Lang mooie nagels met de gellak lamp

Wanneer u twee weken lang mooie nagels wilt hebben, bent u vast benieuwd wat
een gellak lamp voor uw nagels kan doen. Bij een goede nagelsalon bij u in de buurt kunnen ze u er alles over vertellen en verzorgen ze graag uw nieuwe nagels. Neemt u bij vragen contact met ons op via dit contactformulier.

Back To Top