skip to Main Content
Wat Doet Een Microneedling Behandeling Precies

Wat doet een microneedling behandeling precies

Microneedling tegen huidproblemen

Wil jij graag van jouw acne littekens, doffe huid, rokershuid of pigmentvlekjes af? Dan raden wij een microneedling behandeling aan! Door middel van een microneedling behandeling wordt jouw huid van binnenuit gestimuleerd om een herstelfase te activeren. Hoe dit precies werkt vertellen wij jou in dit blog, lees dus snel verder!

Zo werkt microneedling

Er zijn veel mensen die rondlopen met een huid waar zij niet blij mee zijn. Omdat het belangrijk is dat je goed in je vel zit, kun je een microneedling behandeling ondergaan, dit zorgt ervoor dat verschillende huidproblemen worden opgelost. Maar hoe werkt dit dan precies? Tijdens de behandeling maakt de specialist gebruik van kleine steriele naaldjes die microkanalen in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar activeren wel de huid om zelf een herstelfase aan te gaan. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat verschillende huidaandoeningen verdwijnen. Dat betekent een mooie, egale en stralende huid!

Wat aangepakt kan worden

Wanneer jij een van onderstaande huidaandoeningen heb, dan raden wij jou aan om een microneedling behandeling te ondergaan:

  • Doffe huid
  • (Acne) littekens
  • Rokershuid
  • Pigmentvlekjes
  • Grove huidstructuur en vergrote poriën
  • Algehele huidverbetering
  • Fijne lijntjes

Meer weten over microneedling?

Na de behandeling komt het regelmatig voor dat de huid er rood uitziet of gaat schilferen, dit is een normale reactie. Het neemt na enkele dagen of waarna je een prachtige huid zult hebben. Lijkt jou een microneedling behandeling ook ideaal? Wacht dan niet langer en ga vandaag nog op zoek naar een uitstekende huidkliniek. Boek nu jouw behandeling of neem via dit contactformulier contact met ons op, wij beantwoorden al jouw vragen over microneedling graag.

Back To Top