skip to Main Content
Zonnepanelen Huren

Zonnepanelen huren

Profiteer van de zon

Zonnepanelen zijn een goede investering. U profiteert hiermee van de voordelen van duurzaam opgewekte energie. Maar het kost een aardige duit. Dat is niet voor iedereen haalbaar. In plaats van zonnepanelen aan te schaffen, kunt u ze ook huren. Door te kiezen voor dit alternatief draagt u toch uw steentje bij aan een duurzamer milieu en bespaart u tegelijkertijd op uw energiekosten. Waarom u voor zonnepanelen huren zou moeten kiezen? U leest het hier.

Geen grote investering ineens

Wanneer u zonnepanelen huurt, hoeft u niet in één keer het hele bedrag in die panelen te investeren. U begint wel gelijk met het besparen op uw energiekosten. Het geld dat u overhoudt, kunt u gebruiken om de maandelijkse huur van de zonnepanelen te betalen. Na afloop van de volledige huurtermijn, worden de zonnepanelen uw eigendom. Daarna kunt u nog jarenlang genieten van de besparing op uw energiekosten.

Meeverhuizen of overnemen

Wanneer u gaat verhuizen, dan vraagt u zich natuurlijk af wat u met uw gehuurde zonnepanelen moet doen. U heeft over het algemeen twee keuzes. Of de zonnepanelen meeverhuizen. Of het huurcontract gaat over naar de nieuwe eigenaren. U zit dus niet nog jaren vast aan zonnepanelen waar u niet meer van profiteert.

Voordelen huren zonnepanelen

Het huren van zonnepanelen heeft allerlei voordelen. We zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Direct besparen op uw energierekening
  • Alles wordt geregeld
  • Een vast huurbedrag
  • Zonnepanelen kunnen na een aantal jaar uw eigendom worden
  • Huurcontract is overdraagbaar (bijvoorbeeld bij verhuizing)

Huren via de installateur

Zonnepanelen huren doet u via een installateur. Zij kunnen u bovendien advies geven. Zo haalt u het maximale rendement uit uw zonnepanelen. Wat zijn uw ervaringen met het huren van zonnepanelen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top