skip to Main Content
Zonnepanelen Op Kantoor

Zonnepanelen op kantoor

Zonnepanelen op kantoor

Zonnepanelen worden steeds populairder en dat heeft logische redenen. In dit blog lees je waarom zonnepanelen ideaal zijn, ook voor op kantoor. Eén van de meest voorkomende redenen waarom mensen kiezen voor zonnepanelen is om de CO2-uitstoot op de planeet te verlagen. Wij vertellen jou in dit blog over de voordelen van zonnepanelen op het kantoor!

Zonnepanelen en duurzaamheid

Wist je dat zonnepanelen helemaal geen broeikasgassen uitstoten en daarnaast ook voor 90 procent recyclebaar zijn? Dit is dus een perfecte manier om mee te doen aan een duurzame toekomst. Heb jij een bedrijf en lijkt het jou ook fijn om duurzaam te zijn? Kies dan voor zonnepanelen op jouw kantoor. Zonnepanelen ogen erg goed naar jouw klanten en werknemers.

Energielabel C kantoren

Energielabel C kantoren zijn de nieuwe norm. Omdat Nederland steeds duurzamer wordt, zie je ook meer bedrijven hieraan meedoen. En dit is hard nodig. Wist je dat het ook sinds 1 januari 2013 verplicht is om als kantoor een energielabel C te hebben? Met een kantoorpand van 100 m2 kunnen er makkelijk zonnepanelen geplaatst worden door een extern bedrijf. Maak als bedrijf gebruik van groene energie, dat is ideaal voor iedereen en geeft jouw bedrijf een duurzaam imago!

Zonnepanelen op kantoor

Voorkom grote kosten met zonnepanelen

Een bedrijf verbruikt jaarlijks veel energie, dit is nodig om de dagelijkse werkzaamheden op kantoor uit te kunnen voeren. Brandstof en elektriciteit zijn dan ook een grote kostenpost voor ieder bedrijf. Deze kosten kunnen flink uit de pan rijzen. Als je kiest voor zonnepanelen, zijn er een aantal fiscale aftrekregelingen waar je voor in aanmerking komt. Kijk dan bijvoorbeeld naar subsidies, zoals de SDE ++ subsidie. Daarnaast zijn er nog een aantal andere manieren waarop je voordelig energielabel C voor jouw kantoor kunt behalen.

Meer weten over zonnepanelen op kantoor?

Kom je er niet uit? Blijf dan niet zoeken, maar neem contact met ons op. Onze experts in zonnepanelen geven jou graag uitgebreid advies. Heb je juist een hele specifieke vraag? Vul deze vraag dan in via dit contactformulier. Wil jij zonnepanelen op kantoor? Kijk dan snel op deze website.

Back To Top