skip to Main Content
3 Tips Voor Een Dagje Uit Met Je Hond!

3 Tips voor een dagje uit met je hond!

Gezellig dagje uit

Een gezellig dagje weg wordt een stuk moeilijker wanneer je een hond hebt. Dat is in ieder geval wat veel mensen denken. Zij blijven de hele dag met hun viervoeter thuis. Maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig, want met de juiste voorbereiding en uitrusting kun je ook met je hond goed een gezellig dagje uit. Zo kun je je hond gerust meenemen naar een dierentuin (in parken waar dit toegestaan is, natuurlijk). Om de dag zo comfortabel mogelijk te maken voor je beste vriend, ga je naar de dierenwinkel in de buurt van Zeist en neem je de volgende spullen mee.

De reistas van je hond

Wanneer je op pad gaat met je hond, kun je het beste een soort reistas samenstellen met alles wat je nodig hebt. Omdat je hond niet overal los zal mogen lopen, horen een halsband, tuigje en lijn natuurlijk in deze reistas. Ook moet je voor voldoende water zorgen, vooral wanneer je in de zomer weggaat. Wist je dat je speciale reisdrinkflesjes kunt krijgen voor honden? Super handig! Ook is het slim om altijd extra voer mee te nemen en natuurlijk voldoende snacks. Wanneer je reis wat langer duurt, is het slim om een fijne deken mee te nemen waar je hond op kan liggen om even uit te rusten. Het beste is natuurlijk een mandje, maar afhankelijk van de grootte van je hond, is dit niet altijd even realistisch.

Veilig vervoeren

Tijdens het dagje uit met je hond is het belangrijk om hem veilig en comfortabel te vervoeren. Een reisbench is dan een slimme keuze. Zo heeft je hond een eigen veilige plek. Wanneer je een kleine hond of een puppy hebt, is een reistas nog makkelijker. Die draag je makkelijk mee. En wanneer je hond moe is van het lopen, kun je hem altijd in de reistas stoppen en hem dragen.

Heb jij nog tips voor een dagje weg met je hond? Laat het ons weten via het contactformulier, wij delen ook jouw tips graag met onze lezers!

Back To Top