skip to Main Content
De Laatste Trends In Buitenzonwering

De laatste trends in buitenzonwering

Stijlvol beschermd tegen de zon

De zomers in Nederland mogen dan niet extreem heet zijn, maar dat wil niet zeggen dat we helemaal geen zon zullen ervaren. Bovendien is UV-straling buitengewoon gevaarlijk als je je er langdurig aan blootstelt. Gelukkig zijn er stijlvolle manieren om schaduw te creëren in huis en tuin. Bescherm jezelf en breng tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan je huis! In dit blog vertellen we je over de laatste zonwering trends voor buiten.

Behoud privacy met rolluiken

Ben je graag buiten, maar maak je je weleens zorgen over je privacy? Buitenzonwering is een geweldige manier om nog steeds van je buitenruimtes te genieten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wie er naar binnen kan kijken. Rolluiken worden traditioneel gebruikt als raamdecoratie binnenshuis, maar zijn er in vele uitvoeringen, ook voor buiten! Pas eenvoudig de hoogte van de jaloezieën naar wens aan om je gewenste privacy en comfort te behouden. Zorgeloos genieten van de zon binnen en buiten kan met rolluiken heel makkelijk!

Terrasschermen voor meer schaduw

Op zoek naar meer schaduw voor je buitenruimte? Terrasschermen zijn een geweldige manier om veelzijdigheid aan je tuin toe te voegen. Wil je een grote ruimte afdekken, dan is een uitschuifbare terrasoverkapping de beste keuze. Je kunt ook kiezen voor vaste terrasschermen. Deze zijn een stuk steviger en worden minder snel beschadigd door harde wind in vergelijking met het intrekbare alternatief. Beide soorten zijn er in veel verschillende kleuren en stoffen: profiteer van deze veelzijdigheid!

Creëer een oase van rust

Luifels en pergola’s zijn een goede semi-permanente buitenzonwering om een tuin of terras van schaduw te voorzien. Luifels kunnen eenvoudig aan bestaande constructies worden bevestigd en met elkaar worden gecombineerd. Houd je meer van de tropische sfeer? Overweeg dan om elegante gordijnen aan je terrasoverkapping of pergola te hangen. Creëer een oase van rust in je eigen achtertuin door er bijvoorbeeld ook een buitensauna te plaatsen voor optimale luxe!

Back To Top