skip to Main Content
Dit Maakt Een Matras Op Maat Zo Speciaal

Dit maakt een matras op maat zo speciaal

Matras afgestemd op uw behoeften

Het matras heeft een grote invloed op uw nachtrust. Op een slecht matras zult u veel minder snel in slaap vallen. Bovendien zorgt het ervoor dat u ‘s nachts sneller wakker wordt. Ook kan een slecht matras lichamelijke klachten ten gevolge hebben, zoals pijn in de nek, rug, armen en benen. Het kan bovendien zorgen voor hoofdpijn. Onze tip: kies voor een matras op maat in Apeldoorn. Wat dat precies inhoudt, leest u in dit blog.

Een persoonlijk matras

Er zijn ontzettend veel soorten matrassen op de markt, in een groot aantal verschillende materialen. Elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen. Welke matras het meest geschikt is voor u, is volledig afhankelijk van uw behoeften. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • lengte, gewicht en postuur
  • slaaphouding
  • eventuele lichamelijke klachten (bijvoorbeeld nek-, en rugklachten)
  • allergieën
  • temperatuur van het matras

Uitvoeren van een slaapanalyse

Om erachter te komen welke soort matras het beste bij u en uw lichaam past, raden wij aan om een slaapanalyse door een specialist uit te laten voeren. Er wordt dan gekeken naar hoe u precies slaapt. Dat kan gewoon bij u thuis in Apeldoorn. Op basis van de analyse wordt een volledig matras op maat samengesteld dat helemaal past bij uw behoeften. Bij het samenstellen van dit matras, is het ook mogelijk om gebruik te maken van meerdere verschillende materialen. Zo past het matras perfect bij uw behoeften.

Matras voor seniorenbed

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een nieuw matras omdat u een nieuw seniorenbed gekocht heeft. Wij raden aan om te kiezen voor een matras dat hier ook echt geschikt voor is. Wanneer u een matras op maat laat maken, kunt u aangeven dat het voor een seniorenbed is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een matras op maat, zou u graag professioneel matras advies willen of wilt u een slaap analyse uit laten voeren? Neem dan eens contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Back To Top