skip to Main Content
Pvc-vloer Voor Nieuwbouw

Pvc-vloer voor nieuwbouw

Kies voor stijl en gemak met de pvc-vloer

Het leggen van een vloer is een van de belangrijkste momenten in de bouw van uw nieuwe huis. U kunt het laten doen of zelf doen, afhankelijk van wat past bij hoeveel tijd en geld er op dat moment beschikbaar is tijdens de bouw. Maar het valt niet te ontkennen: pvc-vloeren bieden stijlvolle kwaliteit én praktisch nut! Lees hieronder meer over deze praktische pvc-vloeren.

Pvc-vloer leggen

Pvc-vloeren zijn een goede keuze voor nieuwe woningen omdat ze gemakkelijk te installeren zijn en niet veel onderhoud vergen. U moet echter wel goed opletten bij het leggen van dit type oppervlak in uw gloednieuwe huis of appartement, anders kan het snel een rommeltje worden!

Vloer uitkiezen

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de perfecte vloer voor uw huis te vinden. Pvc-vloeren zijn er immers niet alleen in vele kleuren en stijlen, maar er zijn ook verschillende types beschikbaar! U kunt tegels krijgen met een kliksysteem dat gewoon in elkaar klikt zonder dat er lijm nodig is, of zelfklevende stroken die helemaal geen extra lijm nodig hebben. Zo bespaart u tijd bij het installeren. Bovendien bieden deze opties u meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de vloer aan te passen aan het type ondergrond (gelijmd of ongelijmd).

Vloerverwarming

Vloerverwarming in nieuwe huizen wordt steeds populairder. Hoewel het belangrijk is dat uw vloerbedekking goed bij dit systeem past, zijn pvc-vloeren perfect geschikt voor wie een gemakkelijk te onderhouden en stijlvol resultaat wil!

Egale vloer

Een nieuwe vloer in een gebouw moet waterpas zijn om ervoor te zorgen dat de pvc-stroken soepel worden geïnstalleerd en geen vochtproblemen hebben. Zorg ervoor dat u dit bespreekt met uw aannemer voordat hij aan de slag gaat, zodat er later geen onverwachte kosten of problemen ontstaan!

Goede ondervloer

Wanneer u een nieuwe vloer installeert, zorg er dan voor dat het de juiste vloer voor uw huis is. Niet alle PVC-vloeren hebben een ondervloer nodig en degene die dat niet hebben, kunnen later problemen veroorzaken als ze niet correct worden geïnstalleerd of onderhouden door professionals die weten wat ze doen!

Zelf de vloer leggen

Bent u van plan om zelf te gaan klussen en de pvc-vloer in nieuwbouw zelf te leggen? Een klikbare pvc-vloer is eenvoudig zelf te leggen op een goede egale ondergrond. Weet wel dat er de eerste weken nog veel bouwvocht aanwezig is in een nieuwbouwwoning. Zorg dus voor goede luchtcirculatie. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Back To Top