skip to Main Content
Shiatsu Massage

Shiatsu massage

Shiatsu massage

Heeft u last van veel stress de laatste tijd? Dan raden wij u aan om een shiatsu massage te ondergaan. Met deze massage wordt uw stressniveau aanzienlijk verlaagd. Zeker wanneer u veel uren achter de computer doorbrengt, bijvoorbeeld bij een kantoorbaan. Dan kunt u al snel last krijgen van pijnlijke of stijve spieren. Door een shiatsu massage te ondergaan kunt u van deze vervelende klachten afkomen. Wij vertellen u hier in dit blog graag meer over.

De werking van shiatsu massage

Naast dat een shiatsu massage goed is voor uw lichaam, kan het ook een zeer positief effect hebben op uw geestelijke gezondheid. Tijdens deze massage neemt u plaats op een ergonomisch ontworpen stoel. Dankzij de handige steunen van deze stoel, kunt u uw ledematen geheel laten ontspannen. Met handen, duimen, vingers en elleboog, wordt er druk op uw lichaam uitgeoefend. Dankzij deze druk zullen er rekkingen in lichaam plaatsvinden. Door uw spieren juist even op spanning te zetten, kunnen uw pijnlijke of stijve spieren tot rust komen.

Shiatsu massages voor werknemers

Wist u dat shiatsu massages ook in bedrijven worden gegeven? Wanneer u zelf een bedrijf heeft, kunt u uw werknemers hier echt op trakteren. Zij zullen u heel dankbaar zijn dat u voor deze spanning kunt zorgen. Ook heeft dit als voordeel dat het ziekteverzuim verlaagd kan worden. Zo helpt shiatsu massage ook tegen stress en burnouts. Door het stressniveau van de spieren te verlagen, zorgt u ervoor dat uw werknemers met meer energie aan het werk kunnen.

Shiatsu massage bij mensen thuis

Er zijn ook voldoende bedrijven die shiatsu massages bij mensen thuis organiseren. Heeft u bijvoorbeeld een werknemer met een burnout thuis zitten? Dan kunt u een dergelijk bedrijf inhuren om bij hen langs te gaan, zodat zij weer sneller voor u aan het werk kunnen. Daarnaast maakt u natuurlijk een fantastische indruk als baas, wanneer u dit voor uw mensen regelt.

Meer weten over shiatsu massage?

Wilt u graag meer weten over wat de voordelen van een shiatsu massage zijn of wilt u weten wat er als bedrijf mogelijk is? Wij vertellen het u graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door dit contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag op weg.

Back To Top