skip to Main Content
Steigerhout Boekenkasten

Steigerhout boekenkasten

Hoe maakt u zelf steigerhout boekenkasten?

Klussen in en rondom het huis is voor steeds meer mensen een hobby. Met name sinds de uitbraak van de corona pandemie en we allemaal beperkt zijn in ons doen en laten, is het klussen en opknappen van het eigen huis populair geworden. Wat wordt voor u het volgende project? Om u bezig te blijven houden, geven wij u in dit blog alvast een idee. Wij leggen u kort uit hoe u zelf steigerhout boekenkasten kunt maken.

Waarom steigerhout

Steigerhouten meubels waren en blijven populair. Ze gaan lang mee en passen binnen ieder interieur. Daarnaast is steigerhout erg milieuvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van bestaand hout dat van de bouw afkomt. Het hout heeft al veel te verduren gehad en is daarom in optimale conditie.

Wat moet u doen?

Om zelf steigerhout boekenkasten te maken moet u de volgende stappen uitvoeren:

  • Stap 1: schuur het steigerhout.
  • Stap 2: zaag het frame van uw boekenkast. Het frame bestaat uit twee zijkanten, een onderkant en een bovenkant.
  • Stap 3: kies een achterkant. Hierbij kunt u ervoor kiezen om de achterkant open te laten of steigerhouten planken naast elkaar te monteren.
  • Stap 4: plaats de plankjes in de boekenkast
  • Stap 5: werk de boekenkast af en plaats uw boeken of andere objecten erin.

Steigerhout boekenkasten laten maken

Mocht u toch niet een hobbyklusser zijn, maar wilt u wel graag steigerhout boekenkasten? Of bent u wel een hobbyklusser, maar wilt u er zeker van zijn dat uw steigerhout boekenkasten van de beste kwaliteit zijn? Dan kunt u er ook voor kiezen om een steigerhout boekenkast op maat te laten maken door een expert. U bent er dan van verzekerd dat uw steigerhout boekenkasten volledig voldoen aan uw wensen, zonder dat dit u zelf moeite kost. Wie wil dat niet?

Mocht u meer willen weten over het op maat laten maken van steigerhout boekenkasten? Neem dan met ons op via ons contactformulier.

Back To Top